2020 Yılının Trend Promosyon Ürünleri

Promosyon ürünleri, işletmenize sınırsız fayda sağlar. Diğer reklamcılık faaliyetlerinden daha detaylı ve daha etkin reklam imkanı sağlar. 2019 yılı promosyon ürünleri hakkında detaylı bilgiler vermiştik. Bu sene ise en popüler promosyon ürünleri hakkında daha detaylı bilgiler sunacağız. Ayrıca yeni reklam piyasasına girmiş en son promosyon ürünleri hakkında bilgiler paylaşacağız. 

Hedef kitlenizi etkilemeye yönelik kişisel odaklanma, mobil promosyon ürünleri ve stratejik promosyon taktikleri hakkında dünya çapında üzerinde durulmaya devam etmektedir. Promosyon ürünleri ile nasıl daha iyi reklam yapılabilir konusu artık bilimsel çalışma olarak ele alınmakta ve şirketler bu konuda çok ciddi miktarlarda bütçe ayırarak reklam yapmaktadırlar. Promosyon ürünleri reklam katkısı dünya çapında işletmelerin % 5 büyümesini sağlamıştır.

İşte bu yüzden promosyon ürünleri hafife alınacak bir reklamcılık anlayışı değildir. İşletmelerin promosyon ürünleri kullanmasının nedenleri üzerinde kısaca duralım.

Promosyon Ürünleri Kullanmanın 6 Nedeni

1. Ürünün kullanımından kaynaklı olarak akılda kalıcılığı daha fazladır. Yapılan bir araştırmada promosyon ürünleri kullananların % 88 ‘i ürün markasını hatırlamaktadır.

2. Promosyon ürününü kullananlar doğal yolla etkileşime girerek kullandıkları promosyon ürün markasına daha sadık olurlar. Devamlı olarak o markanın ürünlerini alırlar veya o marka ile çalışırlar.

3. İşletmenizin kartviziti gibi işlev görürler. Sürekli olarak göz önünde kalırlar ve potansiyel müşterilerinizin aklında kalmasına yardımcı olurlar.

4. Bir kartvizit cüzdandan hiç çıkmazken sizin ürününüz sürekli göz önünde kalır. Örneğin promosyon bir tişört sürekli göz önündedir. Promosyon kahve kupası veya fincanı sürekli insanların gözü önünde olacaktır.

5. Bir billboarda arabanızla geçerken anlık olarak bakar ve geçersiniz ancak promosyon tişörtü giyerseniz potansiyel müşterilerinizin sürekli gözleri önünde olacak ve böylelikle hatırda kalıcılığı çok olacaktır.

6. Mobil promosyon ürünleri gibi hareket ederler. Sürekli gezerek sizin reklamınızı yaparlar.

2019 artık bitti ve 2020 başladı, bir önceki yıla ait birçok trendin önümüzdeki yıl için hala geçerli olacağını söyleyebiliriz. 2019 yılından 2020 yılına gelirken bir sene içerisinde gelişen ve evrilen promosyon ürünlerini tanımak gerekmektedir. İnsanların eğilimleri hangi yöne doğru kaymaktadır ve kalıcı promosyon taktikleri nelerdir. İşte tüm bu soruların cevaplarına halihazırda trend olan promosyon ürünlerini ve çeşitliğini tanıtarak başlayabiliriz. 

Çevre Dostu Promosyon Ürünleri

Doğa ve pazarlamayı dengelemek için çevre dostu promosyon ürünlerinin kullanılması ve tasarlanması günümüzde bir önceliktir. İşletmeler günümüzde çevreye zarar vermeyen promosyon ürünleri tasarlamak için ayrı bir çalışma grubu oluşturuyor. İşin en önemli kısmı ise çevre dostu ürünleri anlamlı bir şekilde kullanmaktır. İşletmenizin duyarlılığı herkes tarafından bilinecek bu da size artı puan kazandıracaktır. Bu sürdürülebilir ürünlerden paslanmaz çelik çubuklar, alüminyum şişeler, jüt / pamuk bez alışveriş çantaları, bambu boyunluklar, seramik kupalar vb. 2020 yılı içerisinde en çok tercih edilen promosyon ürünleri olacaktır.

Promosyon Güvenlik Ürünleri

Hem özel mülkünüzün hem de işyerlerinizin elektronik tehditlere açık olduğu yaşadığımız bu çağda çok açıktır. Finansal yatırımlarınız, özel verileriniz, sağlık kayıtlarınız ve hatta şirket bilgileriniz bu tür gizlilik tehditleri nedeniyle risk altındadır.2020 yılı trend olacak promosyon ürünlerinden kamera kapağı korumaları, telefon kılıfları, web kamerası koruması, kimlik kılıfları, flash bellekler revaçta olan ürünlerdir. Kazara düşmelere ve dökülmelere karşı koruma sağlarken özel hayatınızı  güven altına almanıza ve kişisel bilgilerinizi koruma altına almanızı sağlarlar.  

İçecek Promosyon Ürünleri

Teknolojik gelişmelerin farklı yönleri nedeniyle içecek kaplarının ticareti 2019'dan beri dikkate değer bir büyümeye tanık oldu. İçecek ürünleri müşteriler üzerinde ikna edici bir etkiye sahiptir. Bu senenin pazarlarında yer alacak olan promosyon ürünlerinden kahve kupaları, paslanmaz çelik termoslar, termos ve mug, tupper termoslar, cam çay takımları en çok tercih edilen ürünler arasında olacaktır. 

Ofis Malzemeleri

Yenilik, her türlü büyüyen ve gelişen iş hayatının bir bileşenidir. 2019'un eğilimleri, yılların trendleri üzerine inşa edildi ve yenilik ve yaratıcılığa odaklandı. İlerlemeler 2020'yi hedeflemeye başladığında bu eğilimler müşterilerin üzerinde en hızlı ve yoğun etkileri yapmaya devam edecektir. Takvimler, masa telefonu tutucuları, not defterleri, kitap ayraçları, masa saatleri, ajandalar, yapışkan not pedleri ve diğer son teknoloji ofis aksesuarları estetik tasarımlar sergilemeye devam edecektir. Bununla birlikte, ofis aksesuarları asla modası geçmeyen ve her zaman talep gören promosyon ürünleri arasındadır.

Elektronik Promosyon Cihazları

2019'dan 2020'ye geçerken kablosuz teknolojideki gelişmeler hızla devam etmektedir. Her geçen gün iletişim yolları gelişmeye devam ederken 2020 yılı trend elektronik promosyon ürünleri bunun en önemli göstergesi olacaktır. Ayrıca çok işlevli özelliklere sahip cihazlara tanık olacaksınız, hepsi bir arada kablosuz fareler, güç bankaları (power bank), kablosuz hoparlörler, LED tabanlı ürünler ve kulaklıklar gibi ürünler promosyon ürünleri arasında yer almaya başlayacak ve devam edecektir.  Dünya çapında firmalara özel kurumsallaştırılmış promosyon ürünleri elektronik cihazlarda artarken siz de kendi elektronik promosyon ürününüze karar vermeye başlayın ve derhal gerekli adımları atın.

Sağlık Ve Fitness Promosyon Ürünleri

Teknoloji, sağlık hizmetlerini de şekillendirmeye devam ediyor. Sağlık sektörünün dijital alana evrildiği 2020 yılında siz de bu fırsatları yakalamaya çalışmalısınız.  Sağlık ve zindeliğe işaret eden promosyon ürünleri her geçen gün popülerliğini artırmaktadır. Zihinsel ve fiziksel faydalar elde etmek söz konusu olduğunda, sağlık ve fitness sektöründeki hap kutuları, el dezenfektanları, stres topları, pedometreler (adım sayar), fitness enerji izleme bilekliği ve akıllı saatler gibi trend ürünleri çok daha kişiselleştirilmiş yaklaşımlarla göreceksiniz.
Sağlık sektöründe ise kırtasiye ve ofis malzemelerinin yanında tansiyon ölçerler, dijital parmak tipi kan ve şeker ölçer cihazlar 2020 yılı trend olan promosyon ürünleri arasında olacaktır.

Diğer Promosyon Ürünleri

•   Tekstil alanındaki promosyon ürünleri tişörtler, şapkalar, bereler bunların arasında en çok rağbet edilenleri. Ayrıca ürününüz sürekli seyahat durumundadır.

•   Doğa ve kampçılık alanındaki çok yönlü ürünler. Çakılar, fenerler, çantalar vb.

•   Evcil Hayvanlar, özellikle köpek tasmaları en ideal olan ürünler arasındadır.

İster moda, eğlence, teknoloji ya da sadece pazarlama için olsun promosyon alanında trendler her zaman değişmeye devam ediyor. Çünkü teknoloji değişiyor teknolojinin değişmesi demek insanın değişmesi demek. İnsanlar hayatlarında teknolojiye daha çok yer veriyor ve promosyon ürünleri son teknolojiye doğru evrilmeye devam ediyor.

2020 yılı promosyon ürünleri hakkında sizlere en son gelişmeler ve trendler konusunda bilgi vermeye çalıştık. Umarız bu makale sizlere fikir verme konusunda yardımcı olmuştur.

Işık Reklam Whatsapp Numarası